Investice ani ještě nepřišly a už v ČR začíná čínské omezování svobody projevu?

30. 3. 2016

čas čtení 1 minuta




Trochu uceleně, pracuju v budově sousedící s hotelem Hilton. Ten Hilton, ve kterém se usídlila čínská delegace. Celý den pozorujeme pokaždé, když delagece odjíždí, přijíždí naběhnou do bezprostřední blízkosti hotelu (do míst, kde je to pro občany uzavřené) vítači, napsal na Facebooku Honza Krupička.

Tím naběhnutím myslím, že je dovezou mikrobusy a s mávátky, obřími transparenty vítají vůdce. Kolega vedle mě vylepil na okno tibetskou vlajku velikosti A2, kterou nakonec umístil doprostřed a nahoru okna a zatáhl žaluzie jen po okraj vlajky.

Hned, jak to udělal, už odstřelovači na střeše hotelu ladili dalekohledy.

Za půl hodiny přišli policajti jen s páskama kolem ruky (asi nepatřili do státní) a že se to musí sundat. S odůvodněním, že odstřelovači nevidí co, nebo kdo se za tou vlajkou skrývá. Ohledně žaluzie si nestěžovali, zůstává tak zatažena a zatím nikdo nepřišel, abychom ji vytáhli. Podle nich si mužeme vyvěsit vlajku českou, popřípadě čínskou.( Za tou jim nevadí, kdo se skrývá.)

Konec demokratického projevu...


K tomu: Napodobuje Policie ČR Západ? Velká Británie stále více přejímá policejní praktiky komunistického státu: Během návštěvy čínského prezidenta zatkla britská policie čínského disidenta, provedla u něj domovní prohlídku a zkonfiskovala mu počítač

0
Vytisknout
7828

Diskuse

Obsah vydání | 31. 3. 2016