Pozvánka

Festival bez domova

2. 9. 2021

čas čtení 2 minuty

Srdečně vás zveme na 5. ročník FESTIVALU BEZ DOMOVA. Festivalu o hudbě, o bezdomovectví, festivalu o životě. Akce proběhne dne 11.9. v Hradci Králové, jako open-air na Kavčím plácku

Účinkující:

PF122

Duo mužů ve středním věku hrající v sedě klasický rock a folk rock na akustickou kytaru a elektrickou basu.

 CRANN

což znamená v irštině strom, hrají ve třech kromě tradičních irských lidových písní i písně skotské, welšské, bretonské i francouzské. Používají k tomu mandolínu, housle, kytaru, mosazné flétny a tamburínu.

PIANO

hrající dle svých slov conceptual core. Je to autorská hudba s neopakovatelným frontmanem, jedním kytaristou, jedním basistou a jedním hráčem na klávesové nástroje.

VOLANT

punková klasika z Pardubic, hlavní hvězda programu.

ČERT VÍ

punková pila z Hradce Králové, jako intenzivní závěr vašeho oblíbeného festivalu.

Součástí programu bude i módní přehlídka, jedná se o letošní kolekci modelů našeho Sociálního šatníku, předváděných pečlivě vybranými modelkami. Molo i světla ramp budou!

Vstupné bude zdarma, či dobrovolné dle vašeho uvážení. Na místě bude jak tradiční občerstvení, tak i vegan kuchyně hradecké buňky Food not Bombs. Samozřejmostí budou také výstavy, aktivity pro děti, prodej výrobků z dílny Domu matky Terezy a další.

Akci pořádá Oblastní charita Hradec Králové, konkrétně pracovníci azylového domu, noclehárny a denního centra pro lidi bez přístřeší Domu matky Terezy. Denní centrum, Noclehárna, Sociální rehabilitace jsou sociální služby, které v budově Domu Matky Terezy nabízí podporu mužům i ženám bez domova. Čtvrtá sociální služba Azylový dům, zatím pouze pro muže. Klienti služby Azylový dům čerpají podporu pracovníků v oblasti bydlení, úředních záležitostí, zaměstnání, finančních příjmů, zdravotního stavu a mezilidských vztahů.

https://www.charitahk.cz/komu-a-jak-pomahame/azylovy-dum/dum-matky-terezy/nejdulezitejsi-co-klienti-azyloveho-domu-potrebuji-je-domov/ 

Více informací a kontakty: https://www.facebook.com/events/4281296961957235

 

0
Vytisknout
4963

Diskuse

Obsah vydání | 7. 9. 2021