V této republice jsou i hodní a normální lidé

3. 6. 2013

čas čtení 1 minuta

Včera jsem si také přečetla na internetu zprávy o narozených paterčátkách a v duchu jsem se Vám omluvila, píše Eliška Houšková. Máte pravdu, žije v této zemi hodně rasistů. Vůbec nechápu, jak mohou být lidé tak zaslepení a hloupí.

Mladí rodiče jsou opravdu krásný pár, oba jsou vyučení, tatínek pracuje. Nebudou to mít lehké, vychovat v této zemi tolik dětí, nejen po finanční stránce.

A nejvíce mně to rasistické nadávání vadí ze strany žen. Přece jsou nebo budou taky matky. Ale jedno vím, pana Čulíku, že jsou v této republice i hodní a normální lidé, kteří se této rodince snaží pomoci, přejí malým novorozencům i jejich rodičům všechno nejlepší a jsou rádi, že i v této zemi máme první paterčata.

Vždyť je to krása, jedné rodince přibylo pět dětí, které budou žít v normálním prostředí s láskou rodičů, kteří se jim snaží dát do života to nejlepší. Já sama držím této rodince palce a přeji jim do života to nejlepší.

A ještě podotknu. Myslím, že ti, co píší do diskusí nadávky a urážky, měli by na chvíli ztichnout a chvíli se zaposlouchat do svého podvědomí. Možná, že jim na světě není nejlíp, možná, že také proto, že vyslovená zlá slova vůči komukoli, se jim vždycky vrátí zpět, na rozdíl od lidských a zvlášť těch našich, zákony vesmíru jsou spravedlivé.

0
Vytisknout
9784

Diskuse

Obsah vydání | 5. 6. 2013