Jak mluví Donald Trump se zahraničními politiky

1. 12. 2016

čas čtení 1 minuta

"Transkript telefonního rozhovoru s pákistánským premiérem Nawazem Sharifem je - skvělý," píše Faisal Islam ze Sky News:

"Premiér Muhammad Nawaz Sharif zatelefonoval budoucímu americkému prezidentu Donaldu Trumpovi a blahopřál mu k jeho vítězství. Prezident Trump řekl, pane premiére Nawaze Sharife, vy máte velmi dobrou pověst. Jste fantastickej chlap. Děláte neuvěřitelně dobrou práci, která je všemi způsoby vidět. Těším se, že se s vámi brzo setkám. A jak s vámi, pane premiére, hovořím, mám pocit, že mluvím s někým, koho znám už dlouho. Vaše země je neuvěřitelná. Nabízí fantastické příležitosti. Pákistánci jsou snad nejinteligentnější lidi na světě. Jsem připraven a ochoten hrát jakoukoliv roli chcete při řešení existujících problémů. Bude to pro mě čest a udělám to sám osobně. Kdykoliv před 20. lednem, tedy před mou inaugurací, mi můžete v jakoukoliv dobu zavolat.

Poté, co premiér pozval pana prezidenta do Pákistánu, pan Trump uvedl, že moc rád přijede do té fantastické země, na fantastické místo fantastických lidí. Prosím, vyřiďte pákistánskému lidu, že jsou neuvěřitelní a všichni Pákistánci, jaké jsem kdy poznal, jsou výjimeční lidé, řekl pan prezident Donald Trump."

0
Vytisknout
7395

Diskuse

Obsah vydání | 2. 12. 2016