Shell jsou ty benzínky, na kterých obvykle netankujeme

11. 12. 2017 / Štefan Švec

čas čtení 1 minuta
Shell jsou ty benzínky, na kterých obvykle netankujeme. Nechali zabít Kena Saro-Wiwu, ničí deltu Nigeru, prostě tu společnost nemáme moc rádi. Včera jsme ale jeli po sněhu na D1, na 145. kilometru se dětem chtělo čurat, Shellka na dohled, tak jsem si blahosklonně řek: "Dám vám šanci. Půjdeme se k vám vychcat." 

No a stalo se, co se stát muselo. Záchod stál na osobu 15 korun (co to je proboha za částku? Jako aby byl co největší problém s hledáním a vracením mincí ???), za ty jste dostali z automatu lísteček, a ten se dal na pokladně vyměnit za zboží. 



Vyberu od dětí dva lístečky, drapnu předražený buráky, a vystojim frontu u pokladny. A tam stojí načervenalej idiot a hláskem jak z reklamy na teplý roboty řiká "Na jeden artikl lze použít jen jeden lísteček." Ani to blbý "omlouvám se" nepřidal. 

Já vim, že to neni úplně aféra, která by pohnula dějinama. S tim Kenem Saro-Wiwou to jde srovnávat jenom těžko. Ale je to neuvěřitelně příznačný a) pro firmy s mizernou kulturou prodeje, b) pro Česko. Kterýho dementa proboha může napadnout takovýhle úplně zbytečný pravidlo? Co si myslej? Že jim lidi budou chodit osumkrát za sebou na záchod, aby si pak mohli koupit dvojnásobně napálený Fererorošé? Vždyť už maj ty peníze naházený v tom automatu, tak proč jim neni fuk, jestli to lidi utratěj za jedno kafe nebo dvoje tiktaky? 

No prostě málokde si připadáte tolik na Východě jako v britsko-holandský společnosti Shell Velké Meziříčí. Shořte v pekle. Kene, nezapomeneme!

0
Vytisknout
14252

Diskuse

Obsah vydání | 13. 12. 2017