Ztráty a nářezy

27. 4. 2022 / Petr Haraším, Pavel Haraším

čas čtení 12 minut

Slavná advokátka Klára Samková se domnívá, že Ukrajina zradila ruskou duši, a proto ji Vladimír Putin musel napadnout. Ne Samkovou, ale Ukrajinu. Co ji to napadá? Copak je někde v zákoníku zrady napsáno, že zrada rudé okupační ruské duše se trestá smrtí? Pak bych prosil paní advokátku zrady ruské duše citovat jednotlivé paragrafy. Děkuji. Proč se stará o zločince a nikoli o oběť? Nějaká pandemie?

Kardinál Dominik Duka prohlásil, že znásilňující vojáci Ruské federace jsou také oběti, že jednají podle něj pod tlakem emocí a vášní ve stavu agonie. Stejnými obětmi agónie jsou podle této logiky i kněží znásilňující své ovečky, případně ovčáčky. Kardinál Duka také přislíbil svou účast a žonglérské vystoupení s hořícími krucifixy na pochodu pro život, který pořádá extrémistická organizace Hnutí pro život. Houkadla a pepřáky povinně sebou! Pepřový sprej a houk nasadit proti ruským tankům? Co na to říká Vatikán?


Generální tajemník OSN António Guterres jednal v Moskvě s válečným zločincem Vladimírem Putinem. Šéf OSN alias „posel světa“, jak sám sebe sebevědomě nazval, si nemohl nechat ujít příležitost sebeprezentace. Povedlo se! Lavrov s Putinem z něj udělali obřadního osla, který chápe důvody ruské fašistické okupace Ukrajiny.

Chytrá karanténa byla NKU prohlášena za státem organizovaný podvod. V rámci Chytré karantény z malou domů stál jeden odchozí hovor i 435 Kč. Chytré! Za 400 Kč je k mání měsíční neomezené volání. Státní zástupci a policie ČR tento státem organizovaný podvod následně zlegalizují. Mikromanažer, který kandiduje na prezidenta ČR se k celé záležitosti odmítl vyjádřit s tím, že osobně zachránil desítky tisíc mrtvých. A to něco stojí.

Oddělení výzkumu a prognóz ruské centrální banky se odhodlalo k vyjádření prospěšnosti sankcí vůči Rusku: „Rusko se musí připravit na opačnou industrializaci“. Z toho by zmagořili i Marx s Engelsem. Rusko zřejmě přechází na manufaktury, na pašování a otrocké práce, čili zpátky ke kořenům leninismu - stalinismu. Doba kamenná se kvapem blíží.

Ukrajinci při útoku u obce Velka Oleksandrivka zničili muniční sklad okupantů a několik desítek okupantů zlikvidovali. Při útoku na velitelské stanoviště byla prozřetelnost opět zpita vodkou. Do pekla směřuje dalších 50 důstojníků a dva generálové. Tak šťastnou cestu a kotlům zdar.

Méně náročný poslanec Adam Juchelka za firmu ANO objevil, že důchodci jsou plně závislí na důchodu. Skvělé, Juchelka – poslanec a profesionální babišovec v plném nasazení odhalil komplot seniorské lůzy. Odhalení faktu, že je Andrej Babiš závislý na dotacích čeká na odhalení. Snad by mohl pomoci mírnou nápovědou nějaký Svatý? Který z nich má ovšem na starosti hlupáky, lháře a dotační podvodníky?

Německá SPD zjistila, že jejich bývalý předseda a Putinova šmudla Gerhard Schröder poškozuje nejen sociální demokracii, ale také mezinárodní pověst Německa. SPD ústy mnoha náhle vidících členů prohlásila, že se škůdce musí okamžitě zbavit. Česká SPD tento názor nesdílí a je ochotna Gerharda přijmout do svých vlasteneckých řad. Příští sraz sudeťáků lze zorganizovat v břevnovském kulaťáku Tomia Okamury.

Poslední týden náročné práce mluvčího prezidenta Jiřího Ovčáčka sestával cca z 8 prohlášení. 4 x oznámil, že Miloš Zeman posílá pozdravy a 4x oznámil, že církev svatá je jeho pastýřem. My neznabozi ale víme, nebo minimálně tušíme, že pasákem je zde zcela někdo jiný.

Navzdory ruskému tvrzení, že Ukrajina a ukrajinštinou mluvící tamní lid utlačuje tamní rusky mluvící ukrajinské obyvatelstvo, prohlásil ruský genocidní politolog Sergej Michejev, že neexistuje ani ukrajinský lid ani ukrajinština a ukrajinsky na Ukrajině nikdo nemluví. Což by mohlo soudruhům v Kremlu trochu zamotat dialektické hlavy.

V Melitopolu ruští okupanti násilně mobilizují ukrajinské muže do ruské armády. Ztráty okupantů jsou obrovské i přes tvrzení, že Rusko ztratilo pouze 1 350 speciálních operátorů.

Pronikavý ekonomický expert ODS Jan Skopeček (návrh na Nobelovu cenu jej již nemůže minout) objevil, že za současnou energetickou krizi a krizi životního prostředí může velký stát a jeho regulace. Navrhuje tedy zcela nepřekvapivé řešení: více trhu. Modrá, nikoliv zelená trumpeta. Jeho návrh: Parní stroj do každé rodiny bude bezprostředně předložen stranou ODS do Parlamentu za zpěvu písně „Z kotle pára stoupá“.

Předseda ODS Petr Fiala dosud rozdal chudým 74 miliard peněz. Ve hře na blbečka už začíná dotahovat ideového předchůdce Andreje Babiše. Panu Petrovi jen doporučíme, aby zapracoval na termínech jako jsou motýle, včele atd. lid to má rád. Ve hře na lháře pana Andreje pan Petr minimálně dostihl.

Kontráši z FSB pochytali ruskou neonacistickou skupinu National Socialism White Power, která na zakázku ukrajinské kontrarozvědky SBU zavraždila hlavního propagandistu a moderátora ruské televize Vladimíra Solovjeva. Vladimír Solovjev nejen, že atentát přežil, ale navíc sám donutil skupinu k plnému doznání. Sám je obklíčil a přitom odhalil u všech a u každého z nich zvlášť Neonazi starter pack. Tento startovací balíček obsahuje: Snímek Adolfa Hitlerů a Josifa Stalina v přátelském obětí, svastiku a svatojiřskou stuhu v témž přátelském laškování, drogu krokodýl pro půl města, dopis s příkazy od SBU s vlastnoručním podpisem prezidenta Zelenského a Bidena, zbraně z první světové, falešné ukrajinské pasy a upírské zuby, paruky v zelené barvě, oslí uši a SIM karty. Bohužel u poslední položky soudruzi z FSB udělali drobnou chybu a dodali chyceným a přiznavším se nacistům místo tří SIM karet, tři krabice s hrou SIM 3. I přesto si Vladimír Solovjev za odvahu může pořídit další vilu v Itálii a Simíky si zahrát.

Na přání Miloše Zemana a čínské velvyslankyně v ČR zcela suverénní a nezávislá ČNB nakoupila čínské komunistické dluhopisy v hodnotě blížící se Milošem Zemanem slibované výši investic Číny v ČR. Investice do tohoto komunistického podniku poputují v budoucnu tam, kam šla ruská okupační loď u Hadího ostrova. Ztráty za Zemana jako vždy zaplatí občané, neboli slovy soudruha Zemana „dementi“.

Včera v ranních hodinách došlo v ruském Brjansku k požáru. Výbuchy byly ohlášeny z ropného skladu Družba společnosti Transněft. Podle zdejších ruských trollů očití svědci prohlásili, že příčinou požárů je nejspíše úder bezpilotního letounu MQ-9 Reaptor (asi měli na mysli MQ-9 Reaper) naváděného vojáky USA z letounu nad Rumunskem. Malá chybka se může vloudit.

Švédsko dodá kolovou samohybnou houfnici 155mm FH 77 BW L52 Archer. První odpal za 14 sekund, za 2,5 minuty vypálí plně automatický systém 21 střel ráže 155 mm na vzdálenost 50 km. Rusko se proti takovému druhu fašismu ostře ohradilo a pan Vladimír zpuchl opět o trochu víc.

Ruský velvyslanec ve Spojených státech Anatolij Antonov uvedl, že Moskva zaslala Washingtonu ostrou diplomatickou nótu, v níž požaduje, aby USA přestaly posílat vojenskou pomoc Ukrajině. Protože s takovou tu válku nemůžou vyhrát. Což každý musí odsoudit jako zcela nefér.

Rusko protestuje proti dodávkám amerických zbraní Ukrajině. Takto se správní partneři Ruska nesmí chovat. Dodávky, v ohromné výši 800 milionů dolarů, nepřispívají k hledání diplomatického řešení situace... Kde jste, soudruzi, udělali chybu? Zase.

Rusko nasadilo na výlov křižníku Moskva carský vyprošťovací koráb. Dalších deset lodí tažených tisícovkami Burlaků zatím vehementně vesluje z Bajkalu.

Česká republika loni hospodařila nejhůř v celé Evropské unii. Gratulujeme. Vláda Andreje Babiše navíc zadlužovala zemi nejrychleji z celé EU. Podle protistátní organizace NKU (náležitá kouzelnická úroveň) 90% nárůstu celkových výdajů pranic nesouviselo s opatřeními souvisejícími s covidem, jak vláda Andreje Babiše vehementně prohlašuje. NKU by tedy mohla říct, kam ty prachy Babiš ulil.

Napojení ČR na polský plynovod STORK II a tím na diverzifikaci zásobení plynem, na které pracovala vláda Bohuslava Sobotky, zatrhli Andrej Babiš spolu s KarelSoNem Havlíčkem. Pochopitelně nesměl chybět ani tým tuzemských energo oligarchů ze stáje ODS za dohledu hradního kmána. Jde jim především přeci o toho, o občana.

Před 52 roky začala v Rusku výroba toaletního papíru. Hurá! V současné době Rusko opouští největší výrobce měkkého toaletního papíru ZEWA z holdingu Essity AB a výroba končí. Rusové sice mají dřeva a buničiny dostatek, ale to je tak vše. Ať žijí listy všeho druhu a smrkové větvičky zvlášť.

Putin pogratuloval Emmanuelovi Macronovi k vítězství. Moc se těší na další kolo směšných telefonických odzbrojovacích rozhovorů. Marie Le Pen má Kremlu vrátit peníze, co ji půjčili na vítězství v kampani. A Tomio si má dát pozor na neúspěch.

Tomio Okamura zablokoval na sociálních sítích svého sto tisícího uživatele. Pana Tomáše čeká za odměnu prohlídka Okamurova moderního domu postaveného za poslanecké.

Šéf komiků Státní Dumy Vjačeslav Volodin prohlásil, že je nutné prohlásit Ukrajinu za teroristický stát, protože Kyjev přešel k teroristickým útokům proti civilistům. Plánuje totiž zabíjet ruské "novináře" operující v okupačních oddílech ruské armády. Ukrajinci vzkazují, že si na ně dají obzvlášť pozor.

Rusové jako gesto dobré vůle umístili na své tanky ukrajinské vlajky a ostřelovali civilní objekty na okupovaných územích. A pak že nejsou schopni morálních gest.

U natáčení dalšího dílu komického miniseriálu hrdinných bojů islámských týmů tiktokerů Ruslana (já tam všude byl) Kadyrova se stala nemilá nehoda. Aktuálně se natáčí morální akce srovnávání Mariupolu se zemí. Hrdinní bojovníci dle scénáře samotného všečečenského velitele bojují s imaginárními nepříteli. Tentokrát ovšem nepočítali s krutým, zákeřným a hlavně reálným nepřítelem. Spadl totiž na celý slavný čečenský štáb ukrajinský nacistický dům, v kterém zrovna tvořili umění pro masy.

Běloruský diktátor Lukašenko strávil Velikonoce v kostele. Vyprávěl tam bedlivým koledníkům, že na běloruských hranicích stojí dlouhé řady Poláků, Litevců a Lotyšů, kteří žádají Bělorusko, aby je pustilo dovnitř a jestli by mohli dostat pohanku a sůl. Doma totiž čelí velké hospodářské krizi, mají hlad a žízeň. Své vystoupení zakončil falešný prezident Běloruska tradičním zpěvem sovětské hymny. Možná ne a možná ano.

Rusko podcenilo nejen Ukrajinu, ale také „rasputicu“. To první je stojí desítky tisíc životů a to druhé potápí v bahně jarního tání ruskou techniku. „Rasputica“ je období, kdy se na jaře a na podzim stávají polní cesty v Rusku, Bělorusku a na Ukrajině nesjízdnými. Své o tom ví Napoleon, Adolf a teď i Vladimír Putin. Ovšem toho jako rodilého Rusa nic neomlouvá.

Gubernátor Vitalij Kim: "Asi 30 ustupujících rašistů v Nikolajevské oblasti bylo zastřeleno vlastními spolubojovníky. následně pro jistotu ještě upáleno." UA Insider. Zastřelit, upálit a rodinu poslat do Gulagu, tolik asi k přínosu ruské civilizace lidstvu.

Ze sociálních sítí



-2
Vytisknout
6244

Diskuse

Obsah vydání | 3. 5. 2022