Hnus

22. 11. 2012

čas čtení 1 minuta

Před asi 3 lety jsem si pořídil od Vodafonu připojení na net k notebooku. Nefungovalo. Aparátek jsem vrátil, překousnul, že ze mne dělají blbce, protože podle jejich mapy pokrytí mi to fungovat musí, a přestal platit.

Službu mi účtovali dál, a dokonce mi odpojili telefon, ačkoli paušál za tuto službu jsem platil. Vodáci si se mnou pohrávali, několikrát měnili výši "dlužné" částky. Pak byl klid, píše Vladimír Bartl.

Letos v květnu jsem při vyzvedávání důchodu (ubožáckého, českého) zjistil zablokované konto. Pracně jsem vypátral, že zapracoval exekutor. Z údajně "dlužné" částky 1.399,- Kč Vodafonu to ze startu vylepšil na 22 tisíc, s vyhrůžkou, že když rychle nezaplatím, dluh poroste (asi donekonečna).

A soudní jednání, ke kterému jsem nebyl pozván, proběhlo loni v srpnu, já o tom nevěděl do zmíněného letošního května nic. A to bych milým miliardářům, jde to i jinak, férové tarify, a podobné shity tuhle částku zaplatil. Protože proti větru se nemá, atd.

Velice mne mrzí, že jsem kdysi neemigroval. Ne kvůli Vodafonu, ten tady tehdy ještě u nás nebyl, a možná nebyl vůbec. Pochopitelně si nemyslím, že někde na světě je ideální státní zřízení, ale ten současný hnus v Česku je opravdu k nevydržení. Pro 85% obyvatel, střízlivě odhadnuto.

0
Vytisknout
14167

Diskuse

Obsah vydání | 23. 11. 2012