Voličovy obavy:

Zvolení Miloše Zemana prezidentem by bylo nebezpečím pro Českou republiku

23. 11. 2012

čas čtení 6 minut
Následující neuvěřitelně rasistický výrok vůči 2 miliardám lidí, konstatuje Petr Vavruška, nemající v politickém světě obdobu, není prohlášení Le Pena ani nizozemského populista Wilderse, ale výrokem minulého i současného kandidáta na prezidenta ČR Miloše Zemana, který prý kandiduje kvůli amaterizmu české politiky.

"Nepřítelem je Islám - anticivilizace táhnoucí se od severní Afriky až po Indonésii. Žijí v ní 2 miliardy lidí a financovaná je dílem z prodeje ropy, dílem z prodeje drog." Muslima lze definovat jako vyznavače Koránu, podobně jako nacista je vyznavačem rasové nadřazenosti a antisemitismu, nebo komunista vyznavačem diktatury proletariátu. Islám je nesrovnatelně agresivnější a intolerantnější než jiná světová náboženství a Korán obsahuje pasáže, vyzývající k podrobení, zotročení, a dokonce vyhlazení nevěřících.

Autor tohoto primitivního výroku vůbec nechápe, jak připomíná Petr Dimun, že kdyby se dívali stejným prizmatem příslušníci "anticivilizace" na tu "naší civilizaci", tak znaménko musí obrátit. Dvě světové války nemá na svědomí islám, ale příčina vznikla v křesťanské Evropě. Ve stejné kultuře, kterou Zeman vymezuje proti "anticivilizaci", vznikl fašismus, nacismus i komunismus. Koncentrační tábory, masové vyvražďování lidí jedné kultury, náboženství, rasy či politického přesvědčení, nestavěli a neprováděli muslimové, ale příslušníci "naší křesťanské civilizace".

A metody muslimského terorismu?táže se dále Petr Vavruška. Ty získaly inspiraci právě u "civilizovaných" katolíků v Irsku. Např. v r. 1972, kdy o islámském terorismu nebylo ani potuchy, IRA odpálila v Belfastu během hodiny 22 náloží v automobilech, při nichž zahynulo několikset nevinných lidí, včetně dětí. A následovaly podobné odvetné akce protestanské UDA proti katolíkům.

Další z výroků Zemana: "Dnes je aktuální myšlenka preventivního úderu vůči íránským odpalovacím rampám. Slova jsou krásná věc, ale daleko důležitější jsou skutky. EU opakuje chybu appeasementu, usmiřovací taktiky, tehdy vůči Hitlerovi, dnes vůči islámským fundamentalistickým teroristům. Appeasement, a to souvisí s tím preventivním úderem, se dlouhodobě nikdy nevyplácí," vysvětlil bývalý premiér a předseda ČSSD, proč by podpořil útok Izraele na Írán. Ptám se, píše Petr Vavruška, - ve stylu válek v Iráku, Afganistánu, Libyi ? /pozn.: Irán ve své historii nikdy válku nevyvolal a kolem jeho území je rozmístěno několik desítek amerických vojenských základen. Jak asi Irán ohrožuje bezpečnost ČR?

Akci patrně již Zeman v červenci konzultoval na schůzce s válečným zločincem Tony Blairem, spoluzodpovědným za statisíce mrtvých v Iráku, kterého by prý nejraději viděl v čele EU, jak sám říká..

Prezident České republiky je viditelným reprezentantem zahraniční politiky země. Pokud se prezidentský kandidát chystá českou zahraniční politiku v budoucnu zatížit podporou agresivních vojenských řešení, namísto mírové diplomacie, je dobře, že to víme, konstatuje Bohuslav Sobotka.

Ponecháme-li stranou nepřiznanou odpovědnost Miloše Zemana za politickou kriminalizaci nepohodlných lidí na objednávku podsvětí, brutálního zneužívání policie, kdy na úřad vlády za Šloufem docházel mafiánský kmotr Mrázek, za privatizaci bank do zahraničních rukou, privatizaci MUS, za pochybnou "splátku" ruského dluhu atd.../o tom všem píší jiní/, tak si ale před prezidentskou volbou zkuste ještě odpovědět na následující otázky autora příspěvku:

Dovedete si představit setkání prezidenta ČR s názory Miloše Zemana, např. s prezidentem Turecka, vyspělé regionální mocností, kandidující na vstup do EU? Nebo s představiteli desítek dalších islámských států? Tyto země nepochybně jeho názory již zaregistrovaly.

A nemáte obavy, že by takovýto postoj hlavy státu mohl v ČR i v zahraničí inicializovat teroristické útoky na naše občany? K tomu v řadě případů stačilo mnohem méně.

A myslíte si, že by osoba s takto primitivními rasistickými názory, byla zvána na státní návštěvy do demokratických zemí, nehledě na to, že by jejich vlády stály o zvýšené náklady na zajištění jeho bezpečnosti?

Dovedete si představit exibicionistické a povýšenecké vystoupení Zemana /jak ho dobře známe z tuzemska/, např. na VS OSN a reakci mnoha hlav států /a nejen islámských/?

Celá politická scéna se dnes v Česku shoduje na tom, že mezi strategické cíle diplomacie patří podpora exportu., A nemyslíte si, že by takovýto postoj představitele státu nenávratně poškodil hospodářské zájmy ČR v islámských zemích, tedy v téměř třetině světa, kde má Česká republika doposud slušný kredit?

Dovedete si představit hrdiného nevojáka Miloše Zemana v čele vysoce akční a mocné české jednotky Pandurů, podporované zapůjčenými Gripeny, při preventivním protiúderu na Irán?

Miloš Zeman se už dříve nechal slyšet, že ho půlka národa nenávidí. Podle něho přední čeští psychologové tvrdí, že "30% české populace jsou pitomci /zdroj neuvádí/. A těch 20% jsou zastánci jiného životního názoru." Půlka národa ale prý na jeho zvolení úplně stačí. Je to opět jeden z  jeho rádoby vtipných bonmotů, nebo je to skutečný obraz jeho mysli? A do kterého procentuálního podílu populace si myslíte že Zeman patří?

A na závěr: Domníváte se, že elitu národa lze hledat na dalších pět let jen mezi převlečenými komunisty soustředěnými kolem normalizačního "Prognostického ústavu"? A že náprava je jen ve štafetově předávaných principech "opoziční smlouvy", jejichž důsledky vidíme všichni kolem sebe?

0
Vytisknout
12253

Diskuse

Obsah vydání | 26. 11. 2012