Kdo financuje lživou, iracionální,strach vyvolávající kampaň Tomio Okamury?

14. 10. 2017

čas čtení 1 minuta

Měli bychom se ptát, kdo financuje iracionální nenávistnou kampaň Tomia Okamury, který svými lživými plakáty vyvolávajícími xenofobii a nenávist oblepil celý český venkov.

Tomiův normální bratr Hayato Okamura, který také kandiduje do sněmovny, paradoxně nemá žádnou takovou finanční podporu. Rozdává jen své navštívenky cestujícím v pražském metru.

Měli byste ho podpořit a šířit informace o jeho kandidatuře.

Toto píše Hayato Okamura na Facebooku:


PROJEKT

,,Politický podnikatel", oligarcha, si jakoby nic založí svoji vlastní stranu. Aby znásilnil veřejný prostor, náš společný stát, naši společnost, naši drahou demokracii.

,,Naleje" pak milióny do reklamy na svoji osobu. Billboardy po celé zemi. A také ,,bezplatné" noviny a týdeníky. Jimi podplácí občany, aby mu byli po vůli. Aby byli svolní dát mu při volbách svůj hlas.

Má najaté psychology, kteří mu za peníze pomáhají ,,masírovat" nás, českou veřejnost. V jeho ,,bezplatných" novinách se nikdy neobjeví opravdu ostrá kritika jeho osoby, která by šla ,,na dřeň".

Dnes se mluví vznešeně o ,,PR". Dříve, v době nacistické a komunistické diktatury, se totéž nazývalo ,,propagandou".

Jak je možné, že - téměř 30 let po nabytí politické svobody - se opovažuje o vítězství ve volbách a budoucí post ministra, nebo dokonce předsedy vlády ucházet člověk, který byl členem zločinecké komunistické strany a je vážně podezřelý ze spolupráce s komunistickou Státní bezpečností - jež byla obdobou nacistického gestapa a dopouštěla se násilí na našich svědomitých občanech?

Nenechejme se vodit za nos.



https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=489321008107141&id=100010877374543

0
Vytisknout
16351

Diskuse

Obsah vydání | 17. 10. 2017