Jak Okamurovi fašisté lživým jazykem manipulují realitu

19. 12. 2017

čas čtení 1 minuta



Alarmující je způsob bezostyšného lhaní a převracení skutečnosti lživými výrazy, jehož agresivně používá fašista Okamura. Občané České republiky, jimž záleží na tom, aby se země rychle nepropadla do fašistické totality, by měli radikálně proti tomuto zpotvoření jazyka vystupovat.

Citujeme z Okamurova úterního "prohlášení":


Konferenci vlasteneckých stran frakce ENF se snažily narušit vulgární protesty příslušníků teroristické organizace Antify, dalších extrémistických organizací a takzvaných neziskových organizací s politickým programem, hájícím multikulturní totalitu a zástupci Pirátů, Strany Zelených, TOP09 a KDU-ČSL.

Hnutí SPD vítá  sestavení nové vlády v Rakousku. Reformovaní lidovci v Rakousku, ztělesnění v podobě budoucího kancléře Sebastiana Kurze, totiž vytvořili společnou vládní koalici se Svobodou stranou Rakouska (FPÖ), která je reprezentována Hansem-Christianem Strachem. FPÖ je zároveň členem frakce evropského parlamentu MENF stejně jako SPD a dalších 8 evropských politických stran a hnutí. Obě vlastenecké strany spojuje zejména téma boje proti ilegální imigraci, zajištění větší bezpečnosti svých občanů, kritika EU a prosazování přímé demokracie. 



0
Vytisknout
11327

Diskuse

Obsah vydání | 22. 12. 2017