Děkuji za naději

4. 3. 2014 / Petr Hartman

čas čtení 1 minuta

Reakce Vás, čtenářů Britských listů na článek "V koncích" mi vrátila chuť a energii porvat se s osudem. Díky Vašim darům se mi podařilo zaplatit 95% veškerého dluhu na nájemném, který jsem stačil díky nepříznivé životní situaci napáchat. To co jste mi dali, ale nejsou jen peníze.

Pomohli jste nám se Sofií zachovat domov -- místo kde se cítíme v bezpečí a kde to máme rádi. Už neusínám a neprobouzím se s šedivou clonou, že skončím na ubytovně a Sofinka bůhví kde, protože psi na ubytovnu, alespoň jak jsem si zjišťoval, většinou nesmějí. Je krásné pozorovat toho tvorečka jak si zase nosí hračku, protože cítí, že je parťákovi lépe. I když kolotoč se sháněním obživy neskončil, nalili jste do mě koňskou dávkou optimizmu.

Dali jste mi víru, že i v této době, v tomto tvrdě materialistickému systému, existují dobří lidé. Vrátili jste mi radost ze života a motivaci k tomu abych na sobě dále pracoval. Vaše vzkazy podpory mám uložené ve svém rodinném albu a kdykoliv mě zas přepadne pocit vyloučení, tak si je půjdu znovu přečíst.

Děkuji Vám za to všechno!

Petr Hartman

0
Vytisknout
10914

Diskuse

Obsah vydání | 4. 3. 2014