Bodláky Václava Duška

Roztomilé děti - naše budoucnost

18. 2. 2016 / Václav Dušek

čas čtení 3 minuty

V Teplicích zavraždil nezletilec nezletilou. Zákon vraha chrání, kdepak uveřejnit foto, drazí občané, anebo dokonce prozradit jméno. Nelze! Máme demokracii - či demokratůru? Jméno syčáka a vraha se beztak dozvíme. I obrázek uzříme, fešáka. U nás v Česku se rozkecá vše během hodiny - viz tajné nejtajnější i nejdražší služby prošly hubami žurnalistů, pivařů, láskařů, mimodějů a... a ty služby, koťouchu, placené z našich daní flagrantě selhaly. Konec vyšetřování však v nedohlednu. Chybami se člověk učí.

Občané zadržení v daleké zemi, propuštěni výměnou za údajného agenta, prodejce zbraní, našeptavače ukrajinským vládním špičkám - na pár dnů žvástů to vydalo. A aby toho přece jen nebylo málo přihodily se do žurnalistický pračky unesené ženy - výkupné 150 melounů. A hned se rozdráždění bijci ozvali - my s teroristy nevyjednáváme. Podíváte se hrdinům do očí - kdo by s vámi vyjednával? Pár přes hubu, spustit gatě a nasekat holou. Kdepak u nás, to máte - samý soudce i samosoudce, prokurátor, vyšetřovatel, ruský agent, americký agent - pro pestrou společnost není kam šlápnout.

Vrátím se k případu odporné vraždy v Teplicích. Holomek bude prozrazen - a dále? V diskusi mě zaujalo pár řádek čtenáře. Může se stát, proč ne, že vychytralý mafiánský kmotr začne na vraždy najímat nezletilce - a budeme mít vystaráno. Odkrouhne poslušně označeného a soudce ho začne hýčkat v paragrafovém loži, houpy, hou, vrahu maličký...

Pamatujeme dokument, ve kterém nám ukázaly výstavné domy, paláce, drahý auta v Rumunsku. Bratři cikáni vysílali nezletilce k okrádání zazobaných bytostí. Kradlo se u bankomatů, žebralo. Peníze poslány králům, novodobá cikánská šlechta se zařídila - přece původní šlechta také nepřišla k majetkům modlením, že, gádžové mizerní.

Nezletilý vrah vypichoval kočkám oči - prý legrace. Vyprávěl o tom údajně bez zábran vrstevníkům a ti? Nic. Mlčeli. Ze strachu? Nebo si nechtěli pálit prsty a vystavovat se pomstě sadisty?! Mlčení - zlato. I proto musela zemřít učitelka - prý šikanovaná hajzlíky ve třídě - škola nic nevěděla... Opravdu? Jsou to pouze spekulace? Kde je pravda?

Pravda je v nás. Přihlížíme násilí, mlčíme, schováváme hlavu do písku, copak se nás to týká? Máme svoje starosti. A je jich jak buchet. Viník? Soused, vládní prďlové, šmejdi, lháři, zrezivělé zákony, pomatené víry. Dost!

Roztomilý vrahoun z Teplic. Vzpomenete vraha z Kmětiněvsi? Hýčkali opatrovníci hyenu v lidské podobě, šaškovali, vyškolili, vypustili - a zmetek skončil ve vězení. Jakási nepovedená přepadačka. U nás se nezletilým kriminálníkům daří. Zákony jsou na jejich straně. Děti. Milánci pomatení, suroví, zákeřní, tetelí se životem, možná metr od nás. Číhají a konají. A zapalují v lidech pomstu - trest smrti vyloučen?

Mstitel promluvil. Hnusný dítě vrah vypichovalo kočkám oči - prý legrace. Vyhovíme mu, zbavíme ho zraku, kripla! Bude legrace.

Zkornatělé zákony kryjí zlo a špatnost. Bude nanejvýše nutné přistoupit k obnově paragrafových znění – pokud se z falešné demokracie nepoložíme dříve na lopatky. Roztomilé děti, děkujeme vám, že jste.

Amen.

0
Vytisknout
7730

Diskuse

Obsah vydání | 19. 2. 2016