Muriel Blaive má všech pět pohromadě

2. 9. 2017 / Anna Kozlová

čas čtení 4 minuty

Pane Čulík, po dlouhé době jsem klikla na Britské listy, abych se podívala, jestli už jste vy tři kašpaři dospěli k zdravému lidskému rozumu, a přehrála jsem si vaše video.
 
Musím říct, že ta paní má všech pět pohromadě a je objektivní, i když jste se ji velice snažil usměrňovat, aby se vyjadřovala tendenčními kecy, jak máte ve zvyku vy!!

Ty kecy o totalitním režimu jsme my lidé nepociťovali a vůbec , co se divíte že si lidé zvolili režim bez služek a žebráků???  Měli jsme jistoty zaměstnání, nikdo s námi v práci nenakládal jak s otroky, což jsme silně pocítili po  “slavné revoluci“ dotované Západem !!!
 
Pane Čulík, já mám dost po sedmdesátce a můžu srovnávat a na rozdíl od vás mám životní zkušeností a ještě zdravý selský rozum, píše čtenářka Anna Kozlová.


Už jako osmileté děcko jsem musela s matkou chodit makat na pole do sedláka. Bylo nás 9 dětí a aby nám rozežraný sedlák pooral naše pole, tak jsme mu museli pěkně robotovat !

Ti dnešní mladí vygumovanci, kteří tak lkají nad tím, že bylo jejích rodičům vyvlastněny pole, bych chtěla vidět, jestli by na těch polích dřeli ? Oni ne, na to měli nás chudáky.

Co vy, ti dnešní blbečci o tom, jak to za tatíčka Masaryka bylo, kolik bídy a střílení do dělníků, jak se nakládalo s obyčejnými lidmi. Tato fakta jsem denně slýchávala od své babičky a dědy, pravda se zamlčuje a překrucuje. Prý byla demokracie, takovou demokracii máme i teď – demokracie pro zloděje a lumpy, slušný člověk žádná práva nemá. Jak funguje dnešní demokratúra, jsem se přesvědčila na vlastní kůži, takže kdejaký pitomeček blábolící o demokracii a svobodě jenom ukazuje jak to má v hlavě vypatlané.
 
Po válce bylo všechno rozbité a za těch “hrozných" komunistů se republika postavila na nohy. Takové kritizování, že byli po válce prázdné obchody, tak to může jenom blb z Ústavu pro totalitu, kteří mají za svoje bláboly pěkně zaplaceno.

Chudáci Pražáci, oni museli stát ve frontě na banány, přitom když jsme přijeli do Prahy, tak jsme se nestačili divit, co všechno ti  “darmožrači“ v té Praze mají a my Ostraváci jsme na ně vždycky jenom dřeli! Nejdříve byli velcí komunisté a teď zase velcí antikomunisté, pakáž jedna!!!!
 
Od 15 roků jsem chodila do práce, jako samoživitelka postavila dům, syn vystudoval 2 vysoké školy, tvrdě jsem celý život pracovala a měla jisté zaměstnání a různé výhody, byla jsem člověk a žádnou totalitu jsme nepociťovali, tu jsme začali pociťovat až v demokracii a svobodě.

Dneska mám po 45 letech práce ve válcovně ve Vítkovicích 11 000 Kč důchodu. Za komunistu bych měla důchod jak havíř.

Když nám důchodcům měli přidat 40 Kč tak zlodějští odesáci půl roku o tom v parlamentu žvanili a oni, další darmožrači si přidávají každý rok tisíce, No jo, máme demokracii, my jsme ti poddaní a oni mají moc, jenomže vygumovaným mladým blbečkům to vůbec nedochází, tak jim dnešní mocní dokázali vygumovat mozky! Hlavně, že máme tu demokracii!
 
Pane Čulík, víte jaký rozdíl byl mezi disidenty a námi obyčejnými lidmi ??? Ti chudáci disidenti chodili nakupovat do Tuzexu a my obyčejní lidé jenom do obchodu. !!!!!!!!!!!!!! My jsme tvrdě pracovali a oni si dělali party na Hrádečku a měli plné zadky dolaru a marek a ještě si stěžovali, že musí pracovat v kotelně nebo zahradnictví, zatím co my jsme pracovali v hutích a válcovnách a na šachtách !!!
 

 
 
 
 

2
Vytisknout
18032

Diskuse

Obsah vydání | 5. 9. 2017