Morová ČR má globálně nejhorší míru nákazy, celebrity přesto chodí na fotbal

19. 2. 2021

čas čtení 1 minuta

ČR soutěží s Černou Horou o nejvyšší počet nákaz na milion obyvatel. Čeští politici jsou však v klidu:


Je neuvěřitelné a strašně nebezpečné, že se vůbec konají v ČR fotbalová utkání s publikem. Divíte se, že je Česko morová kotlina?

Nemám slov pro to, že se těchto akcí účastní tzv. české "celebrity". Míra inteligence těchto lidí je opravdu nízká. Jak je to možné?

Prymula oprý byl očkován, tak si myslí, že může riskovat. Kolik varování od mezinárodních epidemiologů jsme slyšeli, že pokud lidi po očkování přestanou dodržovat karanténní opatření, nákaza dramaticky stoupne - je nutno trpělivě dodržovat karanténní opatření do té doby, až v důsledku plošného očkování poklesne celonárodně nákaza na minimum až na nulu. Stále je nutno zdůrazňovat, že v zemích s vysokou míru nákazy, jako je ČR, hrozí vznik nových nebezpečných mutací koronaviru. Prymula to "při svém vzdělání" prostě neví? Nemám slov. (JČ)


A jednou naději pro záchranu lidí, totiž rychlé a plošné očkování obyvatelstva, zpochybňuje "lékařka" lhaním na Facebooku. Proč to lidé dělají? Nikdo na očkování nezemřel. Bylo očkováno už 180 milionů lidí:

0
Vytisknout
6633

Diskuse

Obsah vydání | 23. 2. 2021