Proč české televizní kanály vysílají majora Zemana

25. 7. 2022 / Wenzel Lischka

čas čtení 2 minuty

Chtěl bych divákům českých televizních kanálů zkrátit utrpení, a proto se jim pokusím vědecky vysvětlit, proč tyto televizní kanály již přes 30 let stále dokola vysílají 30 případů majora Zemana.

Spočítal jsem si, že když jak je obvyklé, se aspoň na jednom z českých televizních kanálů každý den vysílá 30 let některý z uvedených dílů seriálu 30 případů majora Zemana, že to činí nějakých 10.950 případů.

Někteří diváci za takovým vysílání vidí konspiraci. Domnívají se, že jako socialismus byl trnitou cestou od kapitalismu ke kapitalismu, tak v případě 30 případů majora Zemana, jde o podprahové působení na podvědomí veřejnosti, aby se tak podvolila trnité cestě demokracie od socialismu k socialismu, případně až ke komunismu (s aktuální hrozbou čínského).

Odříkaného je největší krajíc. Pokud vám budou v médiích denně neustále všemožně mlátit o hubu svobodou a demokracií, tak po 40 letech zatoužíte po nepoznaném klidu reálného socialismu, vzájemné hospodářské pomoci a po nějakém Sovětském svazu. Praktické zavedení nového světového řádu musí začít minimálně o dvě generace předem, které si pochopitelně starý světový řád již pamatovat nemohou.

Řádný občan konspiračním teoriím nevěří, protože zná konspirační praxi. Proto nehledejme za vysíláním žádné spiknutí, ale naopak pozitivní lidumilné důvody, opřené o psychologické statistiky a výzkumy našich zodpovědných vědců, nejlépe amerických.

Pokud si aktuálně pustíte v televizi 30 případů majora Zemana, tak mimo zpráv ČT (!), máte smůlu, jestliže vysílaný pořad je již vysílán. Nevíte, co v něm bylo od začátku až do chvíle, kdy jste si televizní přijímač pustili. Musíte vybičovat svoji pozornost, důvtip, vědomí a inteligenci, abyste pochopili již odvysílaný děj. Při takové namáhavé duševní činnosti si rozhodně po namáhavé denní práci a postávání v dopravních zácpách nijak neodpočinete.

Pokud si však v době odpočinku pustíte 30 případů majora Zemana, nad předchozím dějem právě vysílaného seriálového dílu nemusíte nijak bádat. Viděli jste jej již nejméně tisíckrát a znáte jej již od začátku až do konce. Opakování matka je moudrosti.

Můžete se pohodlně položit na kanape, a dokonce třeba i usnout, zatímco se ve vašem spánku do vašeho podvědomí hypnoticky nahrává 30 případů majora Zemana.

1
Vytisknout
6207

Diskuse

Obsah vydání | 27. 7. 2022