Žádný strach před velkými zvířaty

11. 8. 2017 / František Řezáč

čas čtení 1 minuta
To byl pěkný (západo)německý film, který bůhví proč pustila cenzura do kin v ČSR někdy v roce  1956  https://www.csfd.cz/film/121337-zadny-strach-pred-velkymi-zviraty/prehled/
 
Asi že bylo to uvolnění, Gottwald a jeho zeť Čepička byli pryč, na hradě bydlel žoviální Tonda Zápo. Co všechno a jaké papaláše jsme museli vydržet? Husáka a nakonec Jakeše. Antonín Novotný byl z nich asi nejméně odporný, za něj se děly věci...!

No a teď se máme bát Babiše? Všechno se má vyzkoušet, tak ať ANO vyzkouší vládnout ve státě jako ve firmě. Už k tomu měli možnost po celé volební období. Moc toho nepředvedli.


Já jsem spokojený s ministrem životního prostředí Brabcem. Léta půtek aktivistů ŽP a státu (Stráský!!!) skončila přijatelným kompromisem zákona o ochraně přírody. Na Šumavě už jsou vlci, teď ještě medvědi. Ministr dopravy Ťok asi nemohl udělat víc, než udělal, doprava, to je jízda na dlouhé tratě a dálnice, to se nedá za čtyři roky zvládnout. Atakdále...

Já bych uvítal věcnějčí debatu o ANO a jeho politicích, nejenom Babišovi a čapím hnízdě. Taky o krajích a obcích.

U nás v Plzni a Plzeňském kraji se ANO, zatlačené do opozice na kraji i na radnici, jako opozice moc neprojevilo.

V čele kandidátky ANO v PK pro volby do PČR je paní ministryně pro místní rozvoj Šlechtová. Ale kdo zná ty další? Já ne. http://forum24.cz/udalosti/kandidatku-ano-do-voleb-ma-v-plzenskem-kraji-vest-slechtova/  Kandidátku ČSSD vede kamarád z naší čtvrti Slovany Milan Chovanec. No, nebude to zajímavé? Už se těším na horkou fázi volební kampaně!
                                                                                                       

0
Vytisknout
9739

Diskuse

Obsah vydání | 15. 8. 2017