Kdo se bojí, nesmí do lesa

14. 4. 2017 / František Řezáč

čas čtení 1 minuta

"Jestliže děláme Rusko daleko hrozivější, daleko větší hrozbou, než ve skutečnosti je, hrajeme do rukou Vladimíru Putinovi a jeho narativu o tom, že Rusko je významná velmoc." ZDE

Jako aktivista (nikoli bývalý) proti US radaru v Brdech, souhlasím s výše uvedenou větou. Současné Rusko je "nemocný muž na východě". Putinovi a jeho následovníkům není co závidět, natož se jich bát. Ale hezky se o tom kecá i píše a malujou se čerti na zdi.

Že je kampaň proti radaru organizována KSČM, bylo jasné od samého počátku, kdo tam byl, tak to věděl. Nakolik je KSČM "ovládána" Ruskem z pražského velvyslanectví, nevím. Ale Rusko by bylo blázen, kdyby se vzdalo možnosti vlivu ve střední Evropě. Tak to bylo, je a bude.

Jakeš čvachtal v Červeném Hrádku v červenci roku 1989 a sovětští "špioni" z karlovarského konzulátu už hledali kontakty na opozici v západních Čechách, aby zajistili vliv Ruska i po pádu tohoto i jiných českých šašků. A, konec konců,.když vidíme dnešní Karlovy Vary, odvedli dobrou práci. Jéžiš marjá, proč se pořád divíme? A čeho se bojíme..?

Měl jsem a mám Brdy rád natolik, že bych se byl spojil - a spojil jsem se - i s čertem, abych pomohl zabránit oné hovadině s radarem na kótě 718. Je Rusko, je KSČM, je Zeman čert? Jistěže nejsou. Jsou to lidi, se kterými se má mluvit. Mluvit a diskutovat, což neznamená se vším souhlasit. Důležitý jsou výsledky. A radar v Brdech neni. V Brdech je Chráněná krajinná oblast, kde se můžou lidi svobodně procházet. Špioni všech zemí, spojte se, choďte v Brdech po lese!

0
Vytisknout
8158

Diskuse

Obsah vydání | 14. 4. 2017