REDAKČNÍ KOMENTÁŘ:

Co si dnes přečtete v Britských listech

28. 7. 2021

čas čtení 1 minuta
Newyorská Metropolitní opera jako by chtěla přispět do debaty o Covidiádě v Tokiu oznámením, že všechen personál a všichni diváci musejí být očkováni. Za očkováním se však podle absolventů vysoké školy života skrývá, jak píše Tomasz Oryński, zákeřné spiknutí nacistických sionistických iluminátů. Mezitím ovšem události začínají nasvědčovat tomu, že Bidenova administrativa se rozhodla postavit Kissingera z nohou na hlavu, upozorňuje Karel Dolejší.

Pokud ještě netušíte, jak vyhrát volby v tombole, poradí vám Roman Onderka. Pokud se to ale náhodou nepodaří, můžete čelit násilí každé čtyři roky. Během násilí se ovšem stává, že válčící se dopustí válečných zločinů, jako letos v květnu Izrael a Hamás. To ovšem není ten skutečný důvod, proč americké ozbrojené síly právě zásadně mění způsob vedení boje...

Cesta k obnově ruského impéria vede rozbahněnou nezpevněnou kolymskou dálnicí, zatímco v Etiopii amharský stát mobilizuje dočista všechny zálohy, jen aby zemi zkusil ještě nějak udržet pohromadě. Že třeba ani to nebude možné? To už každopádně platí o Jemenu, kde se obnova jednotného státu na základě jednání exilové vlády s proíránskými povstalci sotva stane skutečností.

0
Vytisknout
4481

Diskuse

Obsah vydání | 29. 7. 2021