Pozor: Absurdní lživá zpráva se šíří řetězovými maily i v Česku. Kdy zasáhne Policie ČR?

6. 4. 2020

čas čtení 2 minuty

V Británii došlo v posledních dnech k několika útokům na stožáry mobilní sítě 5G. Hovořil o tom na tiskové konferenci mluvčí britské vlády s tím, že konspirační teorie, že údajně mobilní sítě 5G šíří koronavirus, jsou přirozeně naprostá pitomost. Poškozovat telekomunikace v době, kdy na nich v situaci izolace doma všichni závisíme, je nesmírně nebezpečné.

Nesmyslný lživý mail se rozesílá nyní i česky. Zasáhne proti jeho rozesilatelům Policie ČR?

Zde je ukázka toho nesmyslu (JČ):



Subject:     Koronavirus - Trestní Oznámení - Ovládání viru pomocí mikrovln - Nanotech - 5G je Zbraň, která se prodává za Telekomunikace
Date:     Mon, 6 Apr 2020 20:28:11 +0000
From:     Stop5G.cz <info@stop5g.cz>



Zdravíme

KORONAVIRUS aktivace pomocí 5G - Nejenom v Číně dostali v roce 2019 povinně vakcíny. V Evropě jsou to vakcíny, které se označují jako „NEW CURE“ - Nový lék... Tyto vakcíny obsahují replikující se DIGITIZOVANOU (kontrolovatelnou) RNA, ZMĚNĚNOU GENETICKOU INFORMACÍ, UMĚLOU SEKVENCI, která se dá programovat, měnit, něco jako cizí software ve Vašem těle – Bio Hacking. V Číně tato sekvence byla aktivována vlnami na 60 GHz pomocí 5G, které byly právě zapnuty ve Wu-chanu. Momentálně se používají frekvence na 60 GHz 5G.  Koronavirus – Nové vakcíny – Bio Hackování – Zadní Dvířka do Vaší DNK – Nanotechnologie – Kontrola Pomocí 5G nebo  Nanotechnologie – Patent – Coronavirus – Biologické Zbraně – Aktivace Pomocí 5G – Fyzikální Genocida – Zneužitá A.I.

Coronavirus - 5G - Patent US 10,130,701 B2 - Nanotechnologie.png
Krev  má v sobě železo, co udělá železo, když se zmagnetizuje pomocí mikrovln?

5G je nebo brzo bude ve městech: 5G – Karlovy Vary, Kolín, Karvina – Český Telekominační Úřad, Bílina, Plzeň, Ústí nad Labem, Jeseník a další ... Stovky recenzovaných nezávislých vědeckých studií naznačují, že bezdrátové záření představuje vážné riziko pro naše zdraví, zejména pro naše děti! Děkujeme za Vaši aktivní pomoc k zastavení 5G.

Co ve zprávách nebylo zřejmé, je skutečnost, že Čína ve svém spěchu, aby se ujala vedení v závodě 5G, nainstalovala do konce roku 2019 (a většinou během posledních několika měsíců, které vedly k vypuknutí COVID-19) 130 000 5G antén po celé zemi,31 s nejméně 10 000 anténami nainstalovanými pouze ve Wu-chanu. 3


Je důležité pochopit co 5G dělá a co říkají, že dělá. Tato technologie může uvařit vaše oči. Všichni musíte pochopit, že 5G je vojenská technika, že jsou to útočné frekvence a DEW. Jednoduše 5G je mikrovlnná radiace!

0
Vytisknout
11146

Diskuse

Obsah vydání | 9. 4. 2020