Babiš je jednooký mezi slepými

22. 7. 2017

čas čtení 1 minuta

Bylo by dobře změnit volební systém tak, aby více práv měl volič a méně práv stranické sekretariáty a různá ta tajná bratrstva, která dokáží vždy zmanipulovat volební konference a na přední místa kandidátek dosadit lidi nekompetentní a mnohdy i morálně méněcenné.

Obávám se, že obliba strany A. Babiše úzce souvisí s tím jak špatné jsou VŠECHNY ostatní (tradiční) politické strany. Jsem voličem ČSSD, ale občas si přitom musím zacpat nos. A ty pravicové strany v čele s ODS a TOP 09, tak o těch se myslím nemá cenu vůbec zmiňovat. Stačí se podívat na jejich neúspěšné vládnutí, které skončilo naprostou ostudou jak v roce 1998, tak i v roce  2012, píše Jaroslav Obermajer. 

Podobné je to s kritikou Miloše Zemana. Jeho protikandidáti jsou bohužel ještě horší. Například kníže pán byl místopředsedou oné nelidské a ekonomicky neúspěšné pravicové vlády vedené Nečasem a před tím Topolánkem a pan Horáček je člověk, který zbohatl na hazardu, či neštěstí jiných.

Výběr mezi politiky je více než žalostný. Bylo by dobře změnit volební systém tak, aby více práv měl volič a méně práv stranické sekretariáty a různá ta tajná bratrstva, která dokáží vždy zmanipulovat volební konference a na přední místa kandidátek dosadit lidi nekompetentní a mnohdy i morálně méněcenné.

Proto se obávám, že Babiš i Zeman jsou těmi jednookými mezi slepými.

0
Vytisknout
9672

Diskuse

Obsah vydání | 25. 7. 2017