Prozrazení agenta 008

3. 6. 2022

čas čtení 1 minuta
Mnoho Rusů si je dodnes jisto, že Michail Gorbačov a jeho spolupracovníci byli západními agenty obviňovanými ze zničení SSSR. Nyní alespoň někteří spekulují, že totéž může platit o Vladimiru Putinovi, jehož katastrofální politika dává smysl pouze tehdy, je-li tomu tak, říká Vadim Zajdman.

Tuto možnost zmínil Zajdman [ironicky, stejně jako teď] už před deseti lety, ale zdá se, že existuje stále více důkazů, že jde o jediné adekvátní vysvětlení Putinovy ​​politiky, která spíše škodí, než by Rusku pomáhala.

Válka kremelského vůdce na Ukrajině, něco zcela nesmyslného z hlediska ruských zájmů, dává dokonalý smysl, pokud je ve skutečnosti západním agentem vyslaným zničit Rusko. Koneckonců, žádný ruský vůdce nikdy neučinil tolik kroků ke zničení své vlastní země.

Když se nad tím zamyslíte, na této verzi událostí není nic nepravděpodobného. Ruští vládní představitelé a vlastenci... vždy tvrdí, že USA a obecně Západ neustále přemýšlí o tom, jak mohou zničit Rusko. Co by bylo překvapivé, kdyby skutečně podnikli kroky, jako je tento, k tomuto cíli?

Ti, kdo se ptají, kde jsou důkazy pro tvrzení, že "Putin je agent [amerického] ministerstva zahraničí", se musí jen rozhlédnout. Putinovy ​​činy jsou všechny důkazy, které může kdokoli potřebovat. Koneckonců, pokud Putin vypadá jako agent ministerstva zahraničí, mluví jako agent ministerstva zahraničí a nejdůležitější je, že se tak chová, možná jím ve skutečnosti je.

Zdroj v ruštině: ZDE

2
Vytisknout
6274

Diskuse

Obsah vydání | 7. 6. 2022