Ondřej Slačálek: Prosím, přijdťe dnes demonstrovat na podporu Martina I.

31. 5. 2016

čas čtení 1 minuta


Dnes, v v úterý 31.8. v 18 hodin, na Václavském náměstí u koně



Martin I., vazebně vězněný již třináct měsíců v podivné kauze spojené s policejními provokacemi, zahájil o víkendu hladovku poté, co nadřízený soud zrušil rozhodnutí soudu o jeho propuštění z vazby. Vzhledem k tomu, že zvolil suchou hladovku a odmítá přijímat i tekutiny, může mu v brzké době jít o život. Jeho stav přitom zatím ignorují média, která jinak senzacechtivě pokrývají každý detail, který jim "pustí" policie.

V případu řada faktů nesedí a je až příliš okolností podezřelých. Skupina, která měla připravovat demonstrativní útok na nákladní vlak, byla z poloviny tvořena dvěma policejními provokatéry. Údajný mozek skupiny byl již propuštěn z vazby, kde ale nadále sedí muž pokládaný policejními vyšetřovateli za mnohem méně nebezpečného.

Obáváme se o Martinovo zdraví a život. Bojíme se postupného násilí policejního státu, zatím testovaného na okrajových skupinách, podezřelých "extremistech" a údajných "teroristech".

V šest se setkáme na Václavském náměstí u koně, promluví mimo jiné novinář Markus Pape. Následovat bude hlasitý protest u věznice Pankrác v osm hodin.

Pánvičky, hrnce a vařečky sebou!

Ondřej Slačálek

Další informace: ZDE

0
Vytisknout
5423

Diskuse

Obsah vydání | 31. 5. 2016