Trumpův životopisec: Je tak neschopný, že nezvládne ani roli lúzra

30. 11. 2020

čas čtení 1 minuta
Trumpův životopisec proti němu obrátil jednu z prezidentových oblíbených urážek - "lúzr" - a označil jeho odmítání uznat porážku ve volbách z roku 2020 za "klauniádu", upozorňuje Lee Moran.


"Je hluboce nekompetentní osobou, lúzrem, pokud to tak můžete říci," prohlásil nositel Pulitzerovy ceny Michael D’Antonio v pořadu CNN Newsroom.

"Je tak nekompetentní, že nedokáže uspět ani jako lúzr," uvedl.

D’Antonio, autor knihy z roku 2016 Pravda o Trumpovi, prohlásil, že prezident "v tomto zásadním úkolu selhává", když nedokáže připustit porážku, a že "všichni v různých okamžicích prohráváme".

Ale Trump nedokáže "uznat, že systém fungoval, že nedošlo k podvodům", jak o volbách tvrdí. Místo toho "nás vtahuje do této šou a opravdu z něj zavánějí všechny nedostatky jeho osobnosti a charakteru, které byly přítomny takřka od narození," dodal.

D’Antonio také naznačil, že Trump je "klidně schopný" nezúčastnit se inaugurace prezidenta Joe Bidena, a říká, že odcházející prezident může "klidně oznámit kandidaturu v roce 2024 před inaugurací a tak se snažit upřít Bidenovi pozornost, kterou si zaslouží".

"Nemyslím, že můžeme předpokládat, že udělá cokoliv normálního," dodal.

Podrobnosti v angličtině: ZDE

0
Vytisknout
6011

Diskuse

Obsah vydání | 3. 12. 2020