Jak správně komunikovat, aneb všechno přímo na Fiču

4. 10. 2023 / Petr Haraším

čas čtení 9 minut
Něma problema 

Problém není, jen je potřeba správně vykomunikovat naši nesprávnou politiku, kterou normální občan zcela záměrně nechápe, nebo dokonce ani snad na truc nechce pochopit. Zlepšením komunikace dosavadních vládních podrazů proti sociálním a pracovním vrstvám české rozvorané společnosti dosáhneme plného obratu v duších a myslích našich voličů.

Správným objasněním a uvedením na pravicovou míru docílíme u nechápajících voličů cíle, že nás půjdou, ne, oni nás přímo poběží volit i když se mají znatelně hůř a s korupčním balíčkem se budou mít ještě ještě hůř. Přeci nebudeme životním zoufalcům a zkrachovalcům ustupovat. Přeci slovy premiéra Fialy jsme udělali vše nejlépe ze všech, vše jsme vyřešili, na křižovatce správně zahnuli a peníze prošustrovali. Pro ně jsme to vše dělali a trpěli s nimi. Jsme sice na chvostu EU, ale nevadí, hlavně že umíme trápit občany drahotou a chudobou.

Na Slovensku nedbali našich neoliberálních rad, jak a kterak na zaostalý venkov, netýrali dostatečně občany a nesprávně komunikovali výhody života na hraně a jak tam dopadli? Dopadli na Fiču.

Proč, protože, neboť, tak přísaháme!

Proč jste zrušili superhrubou mzdu a zavedli příjmové odpustky, když jste věděli moc dobře, jak a kam nás to dovede? Proč jste českému státu odňali ročně skoro 250 miliard v pravých českých? Proč, když už to prasklo a jste tím plně vinni, jste tuto daňovou pravicovou rakovinu okamžitě nevyřízli a krizi snadno nevyléčili? Proč nechcete víc peněz pro chudý stát od těch, kteří se tady „maj“?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť na daňových změnách pravice vydělaly výlučně bohatší vrstvy, a ještě víc, ještě víc bohatší vrstvy a kremelská česká oligarchie. Neboť to jsou ti jediní, kterým my, pravicoví politici všech azimutů, vždy tak rádi a oddaně sloužíme.

Tak přísaháme!

Proč jste nezavedli daně, poplatky, platby, které jsou běžným standardem na civilizovaném Západě? Proč jste nezlikvidovali „švarc“ systém, exekutorskou mafii, lichvářské praktiky pod ochranou státu a vysokopříjmové sociální vyžírky?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany. Protože daňová zátěž u nás je, dle našich skopečků, velmi velká.

Neboť progresivní daň je západní zločin proti majetným a makajícím občanům a daně, jak známo a potvrzeno, ničí charakter společnosti a kradou těžce vydělané prostředky úspěšným, aby je následovně přerozdělili lenivé lůze, čemuž jsme byli z výšin povoláni zabránit.

Tak přísaháme!

Proč jste si zasedli na všechny sociálně slabé skupiny české společnosti? Proč jste je systematicky po dobu vaší vlády záměrně zlobili, uráželi a týrali?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany. Protože jsme vše dělali právě pro sociálně slabé a nenechali nikoho padnout.

Neboť si tady už dlouho žili nad poměry. Neboť na chudý a hloupý lid musí být přísnost. Neboť užírají společnosti velké finanční prostředky. Neboť nad těmi, kterým jsme vzali finanční jistoty, se nám lépe vládne.

Tak přísaháme!

Proč jste platili své politické priority skrze neřešenou inflaci marží? Proč ony nejvyšší ceny za trpký život v Česku? Proč nejdražší potraviny, nájmy, energie, služby v té podivné české kvalitě?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť jsme takto nakrmily velké firmy a všechny oligarchy, co jich tady máme a kteří nám politickým stranám vládnou. Neboť jsme je naší politikou a prekarizovanou prací vydíraných občanů posunuli v žebříčku světových miliardářů o pár příčlí vzhůru a za to se přeci hodí obětovat chudobě a bídě lidi v této hloupé zemi. Neboť pokud nemusí platit daně, tak pustí něco k nám.

Tak přísaháme!

Proč jste nic nedělali proti dezinformacím?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť na ně kašleme. Neboť tak krásně voní a štěpí naši společnost. Neboť s nimi umíme také dovedně manipulovat. Neboť nám formují „dezolátskou lůzu“, na kterou umíme svalit naše vládní činy a prohry.

Tak přísaháme!

Proč jste nás nebránili proti vlivu Kremlu?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť máme rádi ruské oligarchy napojené na ruskou vládu. Neboť se nebojíme komunikovat s grázly a sloužit jim. Neboť premiér Blažek umí skvěle vyjednávat byznys s ruskými šváby. Neboť nám ruské prachy a ruská ropa nesmrdí.

Tak přísaháme!

Proč jste po dobu vaší vlády udržovali republiku v ekonomické recesi?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť to jinak neumíme, nikdy jsme to neuměli. Neboť naší politikou je politika nízkých platů dorovnaných u sociálních okýnek a ekonomika plné zaměstnanosti nevzdělaného pásu.

Tak přísaháme!

Proč jste občany nutili, aby nakupovali levnější a kvalitnější produkty v zahraničí a snižovali tím domácí spotřebu?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť je nám to šumák. Neboť my jsme na strategické investice v bilionech korun, z kterých kápne něco bokem, a maloobchod nás nezajímá. Neboť malé firmy a malé rodinné podniky nám jsou volné.

Tak přísaháme!

Proč jste nevyčistili státní správu od Babišových hochů?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť se s Babišem umíme domluvit. Neboť přeci plánujeme společnou vládu, tedy my z ODS. Neboť je nám bližší Babiš než západní standardy.

Tak přísaháme!

Proč jste zajistili rekordní nárůst chudoby, pokles reálných platů a snížení životní úrovně?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť kdo správně trpí, ten nemá čas na rebelie a protesty. Neboť si český občan ještě vůbec nezaslouží žít na úrovni Západu. Neboť pro naše občany je nejvhodnější klient mafiánská hanebná verze života pod nadvládou Oligopolu.

Tak přísaháme!

Proč jste nenavýšili příspěvek na péči pro invalidní spoluobčany?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť si postižení nic takového nezaslouží, obírají spoluobčany o peníze a nechtějí se vzdělávat, starat se o sebe a makat.

Tak přísaháme!

Proč jste nic neudělali s nehorázným odváděním peněz z republiky?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť jsme zbabělí politici a tento systém se nám hodí. Neboť umíme být přísní na naše občany stejně tak, jak jsme servilní k zahraničním majitelům. Neboť český zaměstnanec nepotřebuje plat západní, potřebuje západní ceny a plat východní. Neboť dluhy za tuto politiku budou splácet vnuci těchto ožebračených občanů a nikoli my a naši vnuci.

Tak přísaháme!

Proč jste poškodili český vzdělávací systém?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť kdo by potřeboval vzdělanostní společnost, když si trh žádá práci, práci a práci za primitivní plat? Na co jesle, školky, školy střední i vysoké, vědecké instituce, nám stačí tupé voly.

Tak přísaháme!

Proč Válek rok předvádí totální neschopnost v lékové politice?

Protože jsme tak činili pro všechny naše občany.

Neboť jsme plnili úkoly distributorů a řetězových apatyk. Neboť vývoz levných léků pro české občany a následný prodej v zahraničí je tak báječně výnosný. Neboť naší prioritou je privatizace a soukromé zdravotnictví.

Tak přísaháme!

Naděje, co to je?

Jelikož z nefungujícího systému se chce ODS dostat dalším zostřením neoliberální pravicové politiky, navýšením škrtů, dalším zdražováním, tudíž inflací, tudíž recesí, nízkými platy, tudíž velkými deficity a dluhy, hloupým propouštěním státních zaměstnanců a následnou privatizací všeho, aby bylo desetkrát dráž, tak už naděje chcípla a je po ní navždy veta. Když umrou všechny naděje, tak přichází smrt. V tomto případě smrt demokracie, právního státu a svobod. A nepřináší ji, jak neustále škaredě lká novinářské duo Doležal Bohumil a Šafr Pavel na ODS Fórum 24, Šlachta, Ištván, Babiš a spol, ale s hrdosti tupců ji nese mafiánský projekt kmotrů ODS a spol.

My, všichni životem zde povinni, směřujeme pevným krokem dál nenávratně na tu Fiču.


Haraším Petr Orlau

Pohledem nevidomého do veřejných zdrojů a sociálních sí


1
Vytisknout
3226

Diskuse

Obsah vydání | 6. 10. 2023