Jak reagovat na demonstrace za smrt

22. 11. 2021 / Andrew Stroehlein

čas čtení 2 minuty
 



Právě jsem viděl, jak poslední účastníci nedělní demonstrace za smrt zde v Bruselu směřují relaxovaně na nádraží, aby odcestovali domů. Rozumím motivaci ultrapravice a šílenců z ultralevice, kteří se demonstrace za smrt také účastnili - vyvolávat chaos z jakýchkoliv důvodů je pro ně dobré - avšak těm středostavovským maloměšťákům, dělajícím si nárok na nejrůznější výsady, kteří nenávidějí vědu, opravdu nerozumím.

Vsadím se, že drtivá většina z ních byla očkována jako děti a zajistila, aby byly očkovány i jejich děti. Tak si jsem jist, že když jedou na dovolenou do "exotických" zemí, nemají problém s tím se před cestou nechat očkovat.

 

Mezitím MILIARDY lidí na celém světě vůbec nemají k vakcínám přístup, protože EU, Británie a další BLOKUJÍ širší globální výrobu vakcín. To přesvědčení, že tihle lidé mají národ na své výsady, je odporné.

Nechte se očkovat, pokud máte tu možnost, a noste pořádně roušky, když jste o to požádáni. Vždyť o nic nejde. Děláte to na ochranu druhých lidí.

Nebuďte natolik posedlí, že si začnete plést nepohodlí s obscénností.

A pokud opravdu chcete demonstrovat proti něčemu, co se týká nynější pandemie, protestujte proti tomu, že naše vlády pademii prodlužují tím, že brání širší, globální výrobě vakcín. Tohle by mělo vyvolat naši zuřivost.

Možná, že si myslíte, že holt je to blbé pro lidi v jiných zemích, že nemají přístup k vakcínám, v důsledku smrtící strategie EU, Británie a jiných zemí.

Jenže tohle je GLOBÁLNÍ pandemie a nedostatek vakcín v jiných zemích vás nakonec dostihne i ve vaší zemi. V neproočkovaných zemích se šíří nové vražedné mutace.
 

-2
Vytisknout
6408

Diskuse

Obsah vydání | 25. 11. 2021