Ošetřenka Armády spásy

14. 6. 2023

čas čtení 4 minuty
Vážení a milí přátelé a podporovatelé Armády spásy,

dnes bych Vás ráda upozornila na naši srdcovou kampaň Ošetřenka. Srdcovou proto, protože své velké srdce do ní vkládá naše milá lékařka Andrea Pekárková. Níže se seznámíte jak se samotným projektem, tak s Andreou. Přeji Vám krásné čtení.


Koupit OŠETŘENKU
Více o projektu
Armáda spásy je jedním z největších poskytovatelů sociálních služeb v oblasti péče o lidi bez domova.
Provozuje ordinaci praktického lékaře v Ostravě a Praze, má ošetřovnu na denním centru v Brně, ošetřovatelskou péči poskytuje v 5 Domovech Přístav a její terénní pracovníci konzultují s klienty jejich zdravotní stav. Proto vznikla také kampaň Armády spásy s názvem Ošetřenka. Ta má za úkol seznámit širokou veřejnost s problematikou poskytování zdravotní péče lidem bez domova, která je pro ně naprosto zásadní, ale bohužel z mnoha důvodů většinou nedostupná.
S Ošetřenkou a poskytováním zdravotní péče lidem bez domova je velmi úzce spojeno jméno lékařky Andrey Pekárkové. Andrea Pekárková, důstojnice Armády spásy, se vnímá jako odborník pro oblast zdravotní péče o lidi bez domova. Již během studia medicíny se začala zapojovat do zdravotní péče o lidi bez domova v Armádě spásy. Po studiu se kvalifikovala jako praktický lékař a 3 roky působila také jako lékař v organizaci Naděje. Stála u zrodu hnutí Mediků na ulici, navštívila několik zahraničních projektů v oblasti pouliční medicíny a podílela se na založení ordinace praktického lékaře Armády spásy v Ostravě a v Praze. Nyní působí jako lékař v ordinaci Armády spásy v Praze a zajišťuje zdravotní péči v Domově Přístav Praha. V Armádě spásy působí také jako metodička zdravotní péče.
Dovolte, abychom se s Vámi podělili o velmi milý rozhovor s paní doktorkou Andreou.
Podpořte spolu s námi kampaň Ošetřenka, a pomozte tak lidem bez domova získat  přístup k tolik potřebné zdravotní péči.
Přehrát rozhovor
Koupit OŠETŘENEKU
Zveme na koncert
Léto je nám zase o kus blíž, a my tu pro Vás máme stále jednu událost, na kterou bychom Vás tímto moc rádi pozvali!
The Prague Concert Co. připravuje koncert jednoho z nejvýznamnějších amerických mládežnických orchestrů Oakland Symphony Youth Orchestra, a příznivcům Armády spásy, tedy Vám, by zároveň rádi nabídli možnost koncert navštívit zdarma.
Koncert, zařazený do koncertního cyklu Musica Orbis 2023, se koná v sobotu 8. července od 19.30 ve Dvořákově síni Rudolfina.
Americký orchestr Oakland Symphony Youth Orchestra z oblasti San Francisca provede pod taktovkou Omida Zoufonouna díla Sergeie Prokofjeva, Josefa Suka, Charlese Ivese a dalších.
Své čestné, tedy BEZPLATNÉ vstupenky na koncert můžete získat třemi způsoby:
  • Na stránkách Goout.cz po zadání slevového kódu VIPARMADASPASY. Vstupenky následně obdržíte na svůj email, odkud si je můžete vytisknout nebo je při vstupu do koncertního sálu ukázat na svém chytrém telefonu.
  • Druhou možností je rezervace vstupenek telefonicky na čísle 222 524 388 (ve všedních dnech mezi 9:00 a 17:00). Takto rezervované vstupenky budou k vyzvednutí v den koncertu od 18:30 hodin u našeho stolku u vstupu.
  • Nebo můžete rezervovat e-mailem na admin@concert.cz s uvedením hesla VIPARMADASPASY. Takto rezervované vstupenky budou k vyzvednutí v den koncertu od 18:30 hodin u našeho stolku u vstup
Pozvánka platí až pro 4 osoby.

TIP: Pro bezproblémové pořízení vaší VIP vstupenky skrze systém Goout.cz prosím věnujte pozornost poli, do kterého vyplňujete slevový kód. Slevový kód bývá často zaměněn za kód poukazu. Před zadáním kódu prosím vyplňte libovolnou kategorii a požadovaný počet. Pečlivě zkontrolujte vaši emailovou adresu.
Těšíme se na Vás!
Příjemné letní dny a velké díky,
Kateřina
Facebook YouTube LinkedIn Instagram

Armáda spásy v České republice, z.s.
Petržílkova 2565/23, 158 00  Praha 5
IČ 40613411




1
Vytisknout
3518

Diskuse

Obsah vydání | 19. 6. 2023