Státy nesmějí Rusku prodávat komponenty pro vraždění

14. 6. 2023

čas čtení 1 minuta

Bohužel 🇷🇺 má stále možnost získávat důležité komponenty pro výrobu raket od společností z celého světa, včetně společností z některých partnerských zemí.  Vezmeme-li si například jednu z raket, která dnes dopadla na Kryvyj Rih, asi 50 komponent v ní - většinou mikroelektronika - bylo vyrobeno v jiných zemích.

Dnes se zástupci našeho státu setkali s diplomaty z příslušných zemí. Všichni partneři mají seznam firem, které dodávají 🇷🇺 komponenty pro vraždění. Všichni ve světě také chápou, jak se teroristé snaží oklamat svět. A my čekáme na závěry a rychlé kroky k zastavení raketového teroru.

🇺🇦 uvalila sankce na všechny společnosti v 🇷🇺, které vyrábějí rakety. Takové úplné sankce by měly být uvaleny celosvětově na všechny z nich. Každý způsob obcházení sankcí by měl být náležitě potrestán i na celosvětové úrovni. Pokud někdo působí jako prostředník nebo spolupracuje s 🇷🇺, aby teroristé mohli nadále vyhazovat do vzduchu obytné budovy a zabíjet lidi, zaslouží si takové subjekty - ať už podnikatelské nebo vládní - reakci celého světa. Tvrdou reakci. Naši partneři o tom mají veškeré informace.



0
Vytisknout
3355

Diskuse

Obsah vydání | 19. 6. 2023