Podobně jako jeho otec trpící Alzheimerem, Trump podepsal v nemocnici prázdný papír...

5. 10. 2020

čas čtení 1 minuta

Donald Trump junior je znepokojen tím, že jeho otec se v neděli vydal automobilem na projížďku kolem nemocnice, i vlnou tweetů, které z nemocnice zveřejňuje. Podle zprávy Gabriela Shermana v časopise Vanity Fair chce Donald Junion do toho zasáhnout, ale Jared a Ivanka Trumpovi říkají, že je na tom a jedná výborně. "Nechci být jen jediným, který mu řekne, že se chová jako šílenec," reaguje Donald junior.

Trumpova rodina je nicméně jednotná ohledně Trumpova maniakálního tweetování v pondělí ráno, kdy Trump zveřejnil více než deset tweetů napsaných velkými písmeny. Trumpovy děti říkají, že na otci chtějí, aby s tím přestal. "Jsou všichni znepokojeni. Snaží se ho přesvědčit, aby přestal tweetovat."

Sherman také zaznamenává, že v neděli večer New York Times informoval, že steroidy, které Trump údajně bere, specificky dezametazon, ovlivňují náladu a vyvolávají euforii a všeobecný pocit štěstí. Sherman také píše o "dlouhé historii v Trumpově rodině, kde se vždy popíraly vážné nemoci."

Podle rodinného přítele Trumpovy rodiny, píše Sherman, "Trumpův otec Fred Trump senior trval na tom, že bude chodit do práce, i když vážně v devadesátých letech pokročila jeho Alzheimerova choroba, Každý den jen Fred senior do své kanceláře v Brooklynu a tam mu dávali prázdné papíry, které uspořádal a podepisoval. Telefon na Fredově psacím stole byl uzpůsoben tak, že Fred mohl telefonovat jen své sekretářce. "Fred předstíral, že pracuje," líčil rodinný přítel.

V sobotu večer Bílý dům zveřejnil fotografie Trumpa, jak pracuje v nemocnici Waltera Reeda. Internet si povšiml,    že kus papíru, který Trump v jednom záběru podepisoval, byl, jak se zdá, prázdný.

Bílý dům, nepřekvapivě, se k tomu nevyjádřil.

Zdroj ZDE

0
Vytisknout
7607

Diskuse

Obsah vydání | 13. 10. 2020